Budgetcoaching

Budgetcoaching


Vind je het moeilijk om een goede balans te krijgen tussen inkomsten en uitgaven? Of wil je beter begrijpen hoe je jouw financiële huishouding op orde brengt en houdt. Dan biedt een budgetcoach uitkomst. Hij helpt het overzicht en de balans weer terug te vinden. Je wordt begeleid in het maken van overzicht en de juiste keuzes zodat je jouw financiën weer op orde krijgt.


Bij budgetcoaching blijf je zelf verantwoordelijk voor jouw financiële zaken. De budgetcoach neemt je bij de hand en begeleidt je. Net zo lang tot je zelf weer helemaal jouw financiële situatie op orde kan houden.


Aan het begin van de begeleiding sluiten we een overeenkomst. Op die manier is precies duidelijk wat een budgetcoach doet. Een overzicht met inkomsten en uitgaven (het budgetplan) maakt altijd onderdeel uit van het werk van de budgetcoach.


Wat doet een budgetcoach?

• Begeleidt en helpt bij financiële zaken
• Maakt een budgetplan
• Cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor financiële zakenExquis Bewindvoering

 

Financiële zaken kunnen soms lastig zijn. Exquis Bewindvoering is hierin gespecialiseerd. We hebben veel kennis over financiële verplichtingen en de gevolgen van het niet nakomen van deze verplichtingen. We hebben dus verstand van zaken!

Contact

Postbus 44

6130 AA Sittard

 

info@exquisbewindvoering.nl

+31 6 12 18 10 68 - Nicole Boonstra

+30 6 51 07 37 35 - Dionne Pereboom

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Openingstijden

 

Iedere dag staat Exquis bewindvoering voor u en uw vragen klaar.

 

Bereikbaarheid via telefoon

Maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur

 

Bereikbaarheid via mail

Maandag t/m vrijdag van 08.00-16.00 uur