Interview Nigel Schrijven

Interview met Nigel

 

Nigel Schijven werkt als administratief medewerker bij Exquis Bewindvoering. Nigel is tevens eerstejaars student HBO-rechten.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Exquis?

“Mijn werkzaamheden bij Exquis zijn vrij divers. Ik houd mij onder andere grotendeels bezig met alle binnenkomende informatie. Denk aan e-mails, WhatsApp-berichten en de post. Dit verdeel ik tussen de twee bewindvoerders Nicole en Dionne om hen te ontlasten van werkzaamheden. Daarnaast behandel ik controles van dossiers en het aanvullen van ontbrekende stukken.”

 

Wat mogen cliënten van jou verwachten?

“Eerlijkheid. Dat vind ik namelijk zelf het allerbelangrijkste. Als het niet gaat of de situatie iets lastiger is, dan is de juiste toon van communicatie erg belangrijk. Hierdoor zorgen we samen voor duidelijkheid wat ook rust creëert bij de cliënt.”

 

Hoe help je cliënten?

“Door persoonlijke hulp te bieden. Daarnaast is geduld ook erg belangrijk om dingen duidelijk uit te leggen. Ik neem dus de tijd om zaken door te nemen. ”

 

Heb je vragen over jouw situatie of aan Nigel?

Nigel is van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar: 06 12 18 10 68 of  06 51 07 37 35.

Of stuur een e-mail naar: info@exquisbewindvoering.nl