Nieuws

Nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen 2021


vrijdag 24 december, maandag 27 december en vrijdag 31 december zijn wij gesloten. 

Dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december zijn wij enkel 2 uurtjes telefonisch bereikbaar van 10.00-12.00. Daarna is ons kantoor GESLOTEN en zijn we ook niet meer bereikbaar via whats-app, mail. 


Het Team van Exquis wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2022 toe!


Nicole, Dionne, Nigel en Naomi


Aangepaste openingstijden


Gedurende de vakantieperiode zijn wij op vrijdagen gesloten. IVM de toenemende drukte en halve bezetting zullen wij deze dag gebruiken om onze kwaliteit te waarborgen. Op maandag t/m donderdag zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 12:00. Op overige tijden per mail, whatsapp of laat een voicemail achter. Bedankt voor uw begrip, team Exquis wenst u een fijne zomer! 


Nieuwsbrieven


Regelmatig verschijnen er nieuwsbrieven met daarin leuke en handige weetjes. Hieronder zijn de nieuwsbrieven terug te vinden. Aangepaste openingstijden 2021


De feestdagen komen er weer aan!

In april en mei zijn er een aantal dagen waarop ons kantoor gesloten is. Tijdens deze dagen zijn wij dan ook niet bereikbaar.


Extra geld aanvragen voor deze dagen kan natuurlijk wel. Denk er wel aan dit minimaal één dag van te voren te doen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het geld op tijd op uw rekening staat.


Het leefgeld blijft tijdens deze data gewoon doorlopen zoals u van ons gewend bent!

Dagen dat we gesloten zijn:

Extra geld aanvragen uiterlijk op:

Goede vrijdag

vrijdag 2 april 2021

1 april

2e Paasdag

maandag 5 april

1 april

Koningsdag

dinsdag 27 april

26 april

Hemelvaart

donderdag en vrijdag 13 en 14 mei

12 mei

2e Pinksterdag

maandag 24 mei

21 mei


Interview met Dionne

 

Wanneer een cliënt moeite heeft met het regelen van geldzaken of misschien zelfs schulden heeft, kan een bewindvoerder hierbij uitkomst bieden. Een bewindvoerder beheert (tijdelijk) de rekeningen van een cliënt en zorgt ervoor dat de situatie stabiel wordt. Hiermee wordt bedoeld dat de vaste lasten tijdig betaald worden en er onder aan de streep een positief saldo overblijft. Als de schulden af te lossen zijn met het inkomen dat een klant binnen krijgt, kan een bewindvoerder hierbij ondersteunen. Wanneer de schulden dermate hoog zijn en dit niet meer met het inkomen van een cliënt af te lossen valt, kan een bewindvoerder de cliënt aanmelden voor een SHV-traject. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in samenspraak. Éen van onze bewindvoerders is Dionne.


Interview met Nicole

 

Wat doet een bewindvoerder?


Dat is schrikken! Je komt onder beschermingsbewind te staan. Iemand anders gaat nu beslissen over jouw geld. Dat is niet leuk. Maar financiële zaken kunnen soms lastig zijn en door dit tijdelijk uit handen te geven ontstaat er rust. Zodat jij je kunt focussen op andere dingen.

 

Wanneer je moeite hebt met het regelen van je geldzaken, of misschien zelfs schulden hebt, kan een bewindvoerder je hierbij helpen. Een bewindvoerder helpt je en beschermt jouw geld en goederen. Jouw geldzaken worden (tijdelijk) overgenomen zodat alles op een rijtje gezet kan worden. Onze ervaren bewindvoerder zorgt dat jouw vaste lasten worden betaald. Ook voorkomt zij dat nieuwe schulden worden gemaakt. Eén van onze bewindvoerders is Nicole.

Interview met Nigel


De bewindvoerders van Exquis Bewindvoering BV worden sinds april versterkt door een administratieve kracht. Op deze manier is er nog meer ruimte voor persoonlijke aandacht voor de klant. 


Nigel werkt als administratief medewerker bij Exquis Bewindvoering en is eerstejaars aan de HBO opleiding european studies te Hogeschool Zuyd Maastricht.