Nieuws

Nieuws


Interview met Andrea

 

Binnenkort zal het interview beschikbaar worden met onze nieuwe collega Andrea. 

Vernieuwde werkwijze 1 juni 2022


Naar aanleiding van de toename van werkzaamheden ter verantwoording richting de rechtbank is het tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om als bewindvoerder zelf telefonisch bereikbaar te zijn. Hierdoor is de telefonische bereikbaarheid veranderd. Vanaf heden zult u direct contact verkrijgen met onze assistent bewindvoerder of onze administratieve krachten. Wij rekenen hiermee op uw begrip aangezien de werkzaamheden zich in uw voordeel zullen uitten.  


Project: Preventie op de werkvloer

Het project preventie op de werkvloer (POW) is ontstaan in 2022. Door een uitgebreide samenwerking tussen 2 bedrijven hebben we dit project opgestart. POW is vooral ontstaan met de gedachte om iets terug te kunnen doen voor de bedrijven hier in de omgeving en daarmee dus indirect voor de maatschappij. 

Nieuwsbrieven


Regelmatig verschijnen er nieuwsbrieven met daarin leuke en handige weetjes. Hieronder zijn de nieuwsbrieven terug te vinden. 
Interview met Dionne

 

Wanneer een cliënt moeite heeft met het regelen van geldzaken of misschien zelfs schulden heeft, kan een bewindvoerder hierbij uitkomst bieden. Een bewindvoerder beheert (tijdelijk) de rekeningen van een cliënt en zorgt ervoor dat de situatie stabiel wordt. Hiermee wordt bedoeld dat de vaste lasten tijdig betaald worden en er onder aan de streep een positief saldo overblijft. Als de schulden af te lossen zijn met het inkomen dat een klant binnen krijgt, kan een bewindvoerder hierbij ondersteunen. Wanneer de schulden dermate hoog zijn en dit niet meer met het inkomen van een cliënt af te lossen valt, kan een bewindvoerder de cliënt aanmelden voor een SHV-traject. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in samenspraak. Éen van onze bewindvoerders is Dionne.


Interview met Nicole

 

Wat doet een bewindvoerder?


Dat is schrikken! Je komt onder beschermingsbewind te staan. Iemand anders gaat nu beslissen over jouw geld. Dat is niet leuk. Maar financiële zaken kunnen soms lastig zijn en door dit tijdelijk uit handen te geven ontstaat er rust. Zodat jij je kunt focussen op andere dingen.

 

Wanneer je moeite hebt met het regelen van je geldzaken, of misschien zelfs schulden hebt, kan een bewindvoerder je hierbij helpen. Een bewindvoerder helpt je en beschermt jouw geld en goederen. Jouw geldzaken worden (tijdelijk) overgenomen zodat alles op een rijtje gezet kan worden. Onze ervaren bewindvoerder zorgt dat jouw vaste lasten worden betaald. Ook voorkomt zij dat nieuwe schulden worden gemaakt. Eén van onze bewindvoerders is Nicole.

Interview met Nigel


De bewindvoerders van Exquis Bewindvoering BV worden sinds april versterkt door een administratieve kracht. Op deze manier is er nog meer ruimte voor persoonlijke aandacht voor de klant. 


Nigel werkt als administratief medewerker bij Exquis Bewindvoering en is eerstejaars aan de HBO opleiding european studies te Hogeschool Zuyd Maastricht.