Cliënten

Maak kennis met Exquis Bewindvoering


Financiële zaken kunnen soms best lastig zijn. Dat weten we als geen ander. Wij bieden hulp om je geldzaken weer op orde te krijgen. Dit doen we in de vorm van beschermingsbewind, budgetbeheer en budgetcoaching. Welke vorm ook bij je past, samen komen we tot een oplossing. We zorgen voor een helder overzicht van inkomsten en uitgaven. Samen bekijken we wat mogelijk is en wat er moet gebeuren om je financiën weer op orde te krijgen. Als er schulden zijn, proberen we die op te lossen én we voorkomen dat nieuwe schulden ontstaan. Zo ontstaat er weer rust.


Persoonlijk en menselijk


Wij willen je helpen. Dat doen we respectvol en menselijk. Moeilijke zaken nemen we van je over en afspraak is afspraak. Jouw financiële situatie staat bij ons op de eerste plaats.

We zijn persoonlijk, snel en begrijpen jouw situatie. Wij leggen je alles duidelijk uit zodat je weet waar je aan toe bent. Als je dat wilt, komen we bij je op huisbezoek.

Kennis van zaken


Exquis Bewindvoering is gespecialiseerd in financiële zaken. Omdat we heel goed weten waar we het over hebben, zijn we snel en zorgen we voor de juiste oplossing. Daardoor voorkomen we zoveel mogelijk schulden. We helpen mensen met geldzorgen het overzicht weer terug te krijgen en te voorkomen dat schulden hoger worden.

Exquis Bewindvoering kan met budgetcoaching of budgetbeheer en eventueel met bewindvoering zorgen voor rust in je financiële situatie. Hoe eerder we je kunnen helpen, hoe beter. We kunnen dan namelijk veel problemen en kosten voorkomen.
Exquis Bewindvoering is snel, eerlijk en open en staat voor kwaliteit.


Wat doet Exquis Bewindvoering?


Exquis Bewindvoering helpt bij het voorkomen en oplossen van nieuwe schulden. Dat doen we door:

 • Beschermingsbewind
 • Budgetbeheer
 • Budgetcoacing

Beschermingsbewind of bewindvoering


Kun je door omstandigheden niet goed voor je eigen geld zorgen? Bijvoorbeeld omdat je ziekt bent? Dan kan beschermingsbewind je hierbij helpen. Een bewindvoerder helpt je en beschermt jouw geld en goederen. Jouw geldzaken worden (tijdelijk) overgenomen zodat alles op een rijtje gezet kan worden. Onze ervaren bewindvoerder zorgt dat jouw vaste lasten worden betaald. Ook voorkomt hij dat nieuwe schulden worden gemaakt.

Wat doet de bewindvoerder bijvoorbeeld voor jou? 


 • controleert of je inkomen binnenkomt
 • betaalt rekeningen op tijd
 • vraagt toeslagen aan als je daar recht op hebt

Wat doet de budgetbeheerder voor jou?


 • verkrijgen van inzicht en overzicht over inkomsten, uitgaven en eventuele schulden
 • beheert inkomen in overleg met jou
 • stelt een budgetplan op

Budgetbeheer


Soms is het moeilijk om je financiële huishouding op orde te krijgen. Of te houden. Ook kan het zijn dat je niet in aanmerking komt voor beschermingsbewind. Dan kan budgetbeheer een goede optie zijn. Een budgetbeheerder beheert – in overleg met jou – het inkomen en regelt de vaste lasten. Zodat er niet meer uitgegeven kan worden dan er binnenkomt en schulden zich niet opstapelen.

Budgetcoaching


Vind je het moeilijk om een goede balans te krijgen tussen inkomsten en uitgaven? Of wil je beter begrijpen hoe je jouw financiële huishouding op orde brengt en houdt. Dan biedt een budgetcoach uitkomst. Hij helpt het overzicht en de balans weer terug te vinden. Je wordt begeleid in het maken van overzicht en de juiste keuzes zodat je jouw financiën weer op orde krijgt.


Wat doet de budgetcoach voor jou?


 • helpt je een overzicht te maken van inkomsten, uitgaven en eventuele schulden
 • controleert samen met jou of je gebruik maakt van alle regelingen en toeslagen
 • begeleidt je naar meer grip op je geldzaken

Mijn OnView


Log hier in. Je komt dan op jouw persoonlijke omgeving. Hierin kun je zien welke inkomsten en uitgaven je hebt.

De inloggegevens ontvang je van jouw contactpersoon.